Ivory – de ce ai nevoie de un plan de tratament personalizat?

Planul de tratament personalizat de la Ivory  raspund urmatoarelor intrebari:

  • De ce tratament am nevoie?
  • Cat costa tratamentul la clinica Ivory?
  • Care sunt etapele de tratament necesare?
  • Cu ce ma ajuta pasii de tratament si ce inseamna fiecare etapa?

Acest plan de tratament personalizat oferit de Ivory este o oferta stomatologica unica pe piata. Poate ca tie iti este greu sa evaluezi ce anume trebuie sa faci pentru a iti trata corect afectiunile stomatologice si este si normal pentru ca nu esti specialist in domeniu. Plecand de la o idee simpla si citind listele de preturi postate pe internet de diverse cabinete medicale cel mai sigur este ca nu intelegi foarte multe lucruri. Prietenii iti ofera foarte multe indicatii care in general nu se potrivesc cu problema ta iar daca mergi la un stomatolog la intamplare nu ai certitudinea ca vei afla tot ce iti trebuie pentru ca de foarte multe ori medicii stomatologi nu povestesc. Te intelegem ca nu vrei sa faci un tratament pe care nu il intelegi si va fi necesar sa vezi pe parcurs unde ai nevoie de ajustari.

ivory_1

Clinica stomatologica Ivory este recunoscuta si pentru competentele sale medicale de cea mai inalta clasa in stomatologie din tara noastra. Este bine sa faci o vizita si sa ceri o consultatie, si vei primi un plan de tratament corect pe care specialistii ti-l recomanda. Poti urma acest plan la Ivory sau poti merge cu el in orice cabinet. In realitate medicii refuza sa urmeze planurile de tratament facute de alti medici, insa poti incerca

Pentru ca cele mai multe planuri de tratament care au ajuns la Ivory aratau mai mult ca o fisa de service cu preturi si manopere din care pacientul nu intelegea nimic, specialistii de aici au considerat ca este necesar sa faca ceva pentru ca planurile lor de tratament sa nu para doar liste de preturi prescurtate. Este important ca tu sa intelegi despre ce e vorba si sa devii partenerul medicului in tratament si nu doar subiectul acestuia.

ivory_2

Specialistii de la Ivory sunt constienti de faptul ca daca iti prezinta o lista cu proceduri cum ar fi implant dentar, proteza scheletata, coroane dentare, aparat dentar safir, fatete dentare si preturile aferente pentru ele exista toate sansele ca tu sa nu intelegi la ce ai nevoie de toate acestea si sa devii reticent mai ales in momentul in care preturile ti se par mari. Un pacient reticent va renunta la tratament si acest lucru nu este de dorit.

Sistemul de planificare oferit de Ivory a fost upgradat foarte des in ultima vreme si s-a maturizat considerabil, iar acum iti sta la dispozitie cu scopul de a te ajuta sa intelegi cat mai bine tratamentele care ti se potrivesc inainte de a decide ce plan vrei sa urmezi.

ivory_3

Pentru a solicita planul de tratament de la distanta este important sa furnizezi toate informatiile. Aceasta este o idee unica pe piata din Romania, pentru ca medicii refuza in general sa ofere indicatii si recomandari fara sa vada pacientul in format fizic in fata lor.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>