Compania DDD ne scapa de daunatori

Am sa va povestesc cum am reusit sa scap de daunatorii care imi amenintau sanatatea mea si a familiei mele. Rozatoarele care se instalasera in casa noastra reprezentau un adevarat pericol.

Se intampla la inceputul lui Aprilie, anul acesta. Dupa ce abia scapasem de iarna, am inceput sa auzim zgomote ciudate provenind din baie si bucatarie. La inceput am crezut ca avem fantome, deoarece zgomotele erau auzite pe timpul noptii. Dar, intro zi de sambata, am inceput sa auzim aceleasi zogmote din bucatarie si am intrat sa inspectez. Nici nu am deschis usa bine ca am si dat ochi in ochi cu un sobolan cat bichonul vecinilor de alaturi.
sobolani-articol-0n
Sotia mea a inceput sa tipe, deoarece are si o fobie pentru soareci si sobolani. Nu am pierdut niciun minut si am cautat pe internet o firma de deratizare, pentru a rezolva problema cat mai repede.
Citind recenzii pe diverse forum-uri, am ajuns la concluzia ca cei mai buni in acest domeniu sunt Compania DDD care actioneaza rapid si eficient.
Intrand pe site-ul lor oficial am cautat serviciile lor pentru deratizare si am descoperit si tabelul lor cu preturi servicii deratizare.
Avand in vedere ca era vorba de o casa de 100 mp patrati am constantat ca preturile sunt foarte acceptabile iar seriviul lor A.S.A.P garanteaza interventia celor de la Compania DDD in mai putin de 48 de ore.
Dupa ce am sunat la numarul afisat pe website am fost surprins cand mi-au spus ca vor veni a doua zi avand in vedere distanta de 200 de km intre sediul lor si locatia mea.
Am optat pentru dezinfectie ecologica din cauza faptului ca locuim intr-un complex de case iar cea chimica se poate dovedi toxica pentru mediul inconjurator.
Dupa ce echipa si-a terminat treaba, am achitat, am primit bon fiscal si cartea lor de vizita in caz ca vor aparea iar daunatoarele.
De atunci au trecut aproape 4 luni si nu am mai auzit zgomote si nu am mai vazut urme de rozatoare daunatoare. Nici tantarii nu mai intra in casa.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>