Un Black Friday cu oferte pentru masina

– Pachet inlocuit antigel G12 Plus la doar 99 Ron

– Pachet inlocuit lichid frana ATE la doar 120 Ron

– Manopera gratuita pentru montaj la pachete de revizie complete achizitionate

– Manopera gratuita si la distributii complete pompa apa marca Ford

10 la suta discount la comanda on lines piese ford

Acestea sunt cateva dintre reduceri la piese Ford de Black Friday 27-30 noiembrie de care va puteti bucura in aceasta perioada de 3 zile daca sunteti posesorul unei masini Ford sau daca pur si simplu va doriti sa faceti o surpriza unei persoane foarte dragi voua prin simpla achizitionare a unor produse marca Ford.

Masina este cea care ne insoteste in fiecare zi si care ne face viata putin mai usoara, ne ajuta ori de cate ori avem nevoie si mai mult decat atat nu ne putem permite sa o lasam sa ne paraseasca , pentru ca fara de ea nu ne vom mai simti la fel. Masina Ford va avea mereu nevoie de piese de calitate si cel mai important este ca acestea sa fie originale.

Mereu piesele originale ne vor ajuta masina sa fie mai buna si in plus ne vor asigura o durata de viata mai mare a masinii, cei de la Altgrad Auto ne ofera si o garantie de 2 ani la produsele cumparate de pe site in aceasta perioada, vorbim despre piese Ford Focus, dar si despre multe alte piese de care masinile noastre au nevoie. Mai mult decat atat la ele ni se asigura si manopera fie ca vorbim de una gratuita sau de una la care ni se ofera reducere.

Mai mult decat atat la orice comanda veti beneficia de transport gratuit, nu conteaza valoarea ci doar sa cumparati produse de pe site-ul lor, sa nu uitam ca de reducere au parte si piese ford transit deci nu uitati sa va uitati pe site in aceasta perioada de doar 3 zile.

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>